REVALID® КАПСУЛИ ПРОТИВ ОПАЃАЊЕ НА КОСАТА

Кој треба да зема REVALID® КАПСУЛИ?

Revalid® капсулите се дизајнирани да им помогнат на оние кои се дијагностицирани со губење на косата. 

Ревалид се користи за лекување на следниве симптоми:

  • Губење на косата (алопеција) од различно потекло: дифузна алопеција, себороична алопеција, алопеција која се јавува како последица на болест или бременост, алопеција поради долготрајна примена на лекови или заради хормонални причини.
  • Губење на косата и нарушувања во растот на косата од непознато потекло.
  • Влошување на структурата на косата (разцветана коса, кршлива коса и  безживотна коса).
  • За машки тип на ќелавост (андрогена алопеција) и алопеција ареата, ефектот на Ревалид е ограничен само на зајакнување на останатата коса.
  • Терапевтска подршка при недостаток на сулфурни аминокиселини или витамини кои се важни при појава на заболувања на косата и ноктите.
  • Нарушен раст на ноктите и хранливи нарушувања на ноктите (дистрофија)

ВИДЛИВИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ТРИ МЕСЕЦИ

Земете по една капсула три пати на ден, за време или по оброци, со доволно течност. Редовното внесување во подолг временски период е клучно за оптимални резултати. Се препорачува временски период од најмалку три месеци за видливо подобрување.

X

BUY REVALID ONLINE

You can buy Revalid® products online from the following pharmacies

X

BUY REVALID ONLINE

You can buy Revalid® products online from the following pharmacies