Магазин

Косата е многу важна за самодовербата, прави да се чувствуваме динамични и млади. А сега, бидејќи имаме решение за тоа, важно е и да го примениме! Мораме да ја подигнеме свеста дека опаѓањето на косата не е судбина од која нема бегање.

Проф. д-р мед. Северин…

назад кон преглед

Матичните клетки во фоликулите се претвораат во нешто прекрасно ипосебно – влакно. Тоа е биолошко чудо што се одвива во текот на целиотживот, одново и одново. Проф. д-р мед. Северин Лохли

назад кон преглед

Првутот е многу честа појава кај населението, претставува хронична и повторувачка состојба на воспаление на кожата на скалпот (дерматит). Што се однесува до преваленцата почесто се јавува кај машкиот пол, а во однос на возраста има две форми:

назад кон преглед

Би сакале да им се заблагодариме на сите кои учествуваа во наградната игра по повод 25-годишнината на Ревалид. Вие сте оние кои правите да уживаме во нашата работа!

 

назад кон преглед