Магазин

Би сакале да им се заблагодариме на сите кои учествуваа во наградната игра по повод 25-годишнината на Ревалид. Вие сте оние кои правите да уживаме во нашата работа!

 

назад кон преглед
0

Додека опаѓањето на косата главно го поврзуваме со повозрасните мажи, тоа всушност е проблем што се јавува кај мажите и кај жените, и може да се појави на која било возраст. Во природниот циклус на растење на косата, таа расте, се одмора и потоа паѓа пред да...

назад кон преглед
0

Опаѓањето на косата е чест проблем, не претставува закана за здравјето, но често предизвикува тежок емоционален стрес кај луѓето. Науката која ги изучува болестите, оштетувањата и аномалиите на влакната т.е. косата е наречена трихологија.

назад кон преглед
2

Постои еден посебен вид на губење на косата, за која многу жени не знаат ништо, додека самите тоа не го доживеат - постпартална алопеција. И тоа влијае на околу 40 до 50 проценти од новите мајки. Малку позборувавме со првата придружничка на Мис на светот за...

назад кон преглед
2