Магазин

Постои еден посебен вид на губење на косата, за која многу жени не знаат ништо, додека самите тоа не го доживеат - постпартална алопеција. И тоа влијае на околу 40 до 50 проценти од новите мајки. Малку позборувавме со првата придружничка на Мис на светот за…

назад кон преглед

Revalid® е бренд основан во Швајцарија создаден да обезбеди холистички решенија за нега на коса и губење на коса. Водени од нашата посветеност да помогнеме на нашите клиенти да добијат здрава, убава и цврста коса каква што посакуваат, нашата работа се базира…

назад кон преглед