Media

ДАЈТЕ И НА ВАШАТА КОСА МЛАДЕШКИ ИЗГЛЕД

Revalid® нов систем против стареење на коса Кремите против стареење на кожа се дел од нашата секојдневна рутина, но што со употреба на производи против стареење на коса? Revalid® разви нов систем за коса кој го забавува процесот на стареење на косата и…

 

назад кон преглед
Revalid шампон за стимулација на раст

СИСТЕМОТ ЗА НЕГА И СТИМУЛАЦИЈА НА РАСТОТ НА КОСАТА Е СЕГА КОМПЛЕТЕН!

Системот за нега и стимулација на растот на косата од Revalid е сега комплетен!

Произведени во Швајцарија, производите од колекцијата Revalid наменети за  стимулација на растот на косата ги опфаќа новиот Revalid шампон за стимулација на раст, како и Revalid…

назад кон преглед