REVALID® ПРОИЗВОДИ ЗА КОСА

Дали сакате да и го дадете на вашата коса третманот што го заслужува? Revalid® е решението на проблемите што ги имате со косата. Нашиот сеопфатен систем е развиен специјално за да ја направи вашата коса поздрава и поцврста. Создаден од швајцарските експерти за коса. Линијата на производите Revalid® третира опаѓање на косата и промовира здрав раст на косата. Линијата се состои од производи за надворешна нега на коса, како и од капсули.

Revalid® шампон за стимулација на раст

Revalid® серум за раст

Revalid® шампон

Revalid® балсам

Revalid® регенеративна маска

Revalid® тоник за коса

Revalid® шампон против првут

Revalid® Anti-Aging шампон

Revalid® Anti-Aging флуид

Revalid енергетски шампон

DN-Age™ - ИНОВАЦИЈА ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ И ТЕНКА КОСА

НЕГА ЗА КОСАТА

Проблеми со косата

Производи за коса