МАГАЗИН

Оживување на косата: Водич за обнова на оштетна коса и обновување на здравјето на косата

назад кон преглед

Ревитилизирајте ја Вашата коса со нашиот експертски водич за здрав скалп! Откријте ги докажаните стратегии за превенција од паѓање на косатаи истражете ги ефикасните производи на Revalid за Вашата коса.

назад кон преглед

Научете како да ја оживеете и храните вашата коса со помош на нашата експертска рутина за нега на косата. Откријте ја линијата од Revalid за сува и безживотна коса и добијте совети за миење, омекнување, расплеткување, сушење и хидрирање/навлажнување. Перфектно…

назад кон преглед

Откријте ги причините и фазите при опаѓање на косата, и дознајте за ефикасните третмани со Revalid. Дознајте повеќе за анагена, катагена и телогена фаза, и истражете ги решенијата како што е Redensyl за повторно згуснување на косата. Совршено за мажи и жени…

назад кон преглед