ЗА REVALID

Revalid е бренд основан во Швајцарија и специјализиран за производи за нега на коса и е посветен на здрава, убава и силна коса. Ние веруваме во холистички пристап при што косата се храни од коренот до врвот. Ја разбираме директната врска меѓу здравјето и изгледот на вашата коса и вашата самодоверба. Ова е причината зошто ние работиме неуморно да развиеме производи кои ќе се справат со проблемите на косата во коренот, враќање на нејзината природна убавина и подобрување на вашата самодоверба.

НАШАТА МИСИЈА

Нашата работа во Revalid се базира на научни истражувања, иновации, висок степен на експертиза и се разбира, традиција.

Нашата мисија е да развиеме ефикасни, висококвалитетни производи со докажана ефикасност базирана на цврста фармацевтска експертиза во полето на нега на коса и губење на косата. Исто така, имаме за цел да ги поддржиме луѓето со различни проблеми со косата и скалпот.

Ние веруваме дека здравата коса е убава коса и го разбираме позитивниот психолошки ефект што може да го има здравата коса. Во Revalid сакаме да покажеме дека грижата за себе и вашата коса ѝ овозможува на вашата внатрешна убавина да свети однадвор.

Нашата мисија е да развиеме ефикасни, висококвалитетни производи со докажана ефикасност базирана на цврста фармацевтска експертиза во полето на нега на коса и губење на косата. Исто така, имаме за цел да ги поддржиме луѓето со различни проблеми со косата и скалпот.

Создадено во Швајцарија

Revalid е бренд развиен во 1992 година во Швајцарија за да обезбеди целосна нега на косата и третман при опаѓање на косата.

Брендот Revalid припаѓа на Ewopharma, швајцарска компанија која се фокусира на користење на истражувачки и научни знаења за да најдат решенија за проблемите со косата уште од самиот почеток. Ewopharma се гордее со темелно знаење и експертиза за нега на коса и го канализира тоа во иновации и развој на производи.

Работиме заедно со здравствени работници, дерматолози и независни институти за развој на производи со докажани придобивки. Сите Revalid производи се предмет на детални дерматолошки тестирања за да се обезбеди нивниот висок квалитет. Нашето истражување, развој и производство се врши во Швајцарија. Горди сме на нашето швајцарско наследство што може да се види и почувствува во нашите производи, услуги, комуникации и корпоративни акции.

Брендот Revalid припаѓа на Ewopharma, швајцарска компанија која се фокусира на користење на истражувачки и научни знаења за да најдат решенија за проблемите со косата уште од самиот почеток. Ewopharma се гордее со темелно знаење и експертиза за нега на коса и го канализира тоа во иновации и развој на производи.

ФИЛОЗОФИЈА

Брендот Revalid обединува квалитет и визија. Revalid е повеќе од бренд, Revalid е начин на размислување.

Во Revalid се трудиме да ги почитуваме карактеристиките на сигурност, кредибилитет, професионализам, посветеност и ефективност. Користиме совршена технологија и најнови научни истражувања за да ви ги обезбедиме најдобрите производи за вашите потреби за нега на коса. Луѓето се во срцето на се што правиме. Бидејќи секој е уникатен: твојата коса, твојот стил, твојата лична слика. Сакаме да ги пронајдете вистинските производи за вашите специфични потреби, а тоа бара експертиза. Ова е причината зошто нашите производи се достапни само во аптеките и се препорачуваат од експерти и дерматолози.

 

Нашата работа е базирана на нашите основни вредности на компанијата. Веруваме дека здрава коса е убава коса. Во Revalid имаме за цел да создадеме интегриран ефект внатрешно и надворешно. Ја разбираме улогата на нашиот изглед во нашата слика за себеси и самодовербата и работиме напорно за да го поддржиме тоа. Конечно, ние сме горди на нашето швајцарско наследство. Швајцарија е една од најиновативните земји во светот и со извонредна репутација низ светот. Ние во Revalid настојуваме да ги поддржиме високо ценетите швајцарски вредности и да ги насочиме кон нашата работа.

Во Revalid се трудиме да ги почитуваме карактеристиките на сигурност, кредибилитет, професионализам, посветеност и ефективност. Користиме совршена технологија и најнови научни истражувања за да ви ги обезбедиме најдобрите производи за вашите потреби за нега на коса. Луѓето се во срцето на се што правиме. Бидејќи секој е уникатен: твојата коса, твојот стил, твојата лична слика. Сакаме да ги пронајдете вистинските производи за вашите специфични потреби, а тоа бара експертиза. Ова е причината зошто нашите производи се достапни само во аптеките и се препорачуваат од експерти и дерматолози.

 

СТАНЕТЕ ПАРТНЕР (B2B)

Заинтересирани сме да ја прошириме дистрибутивната мрежа на Revalid низ Европа и светот. Успехот на нашиот бренд е благодарение на широка мрежа на аптеки, здравствени работници и специјалисти за нега на коса, со кои уживаме долготрајни и успешни врски. Дали сте заинтересирани да се придружите на нашата мрежа и да ги дистрибуирате иновативните производи за нега на коса во вашата земја? За да стане партнер на B2B за Revalid, пополнете го формуларот за контакт и ќе ве исконтактираме!