Media

Системот за нега и стимулација на растот на косата од Revalid е сега комплетен!

Произведени во Швајцарија, производите од колекцијата Revalid наменети за  стимулација на растот на косата ги опфаќа новиот Revalid шампон за стимулација на раст, како и Revalid…

назад кон преглед
Нов производ од иновативниот систем на Revalid за заштита од опаѓање на косата!

Revalid шампон за стимулација на раст!

Додека опаѓањето на косата главно го поврзуваме со повозрасните мажи, тоа всушност е проблем што се јавува кај мажите и кај жените, и може да се појави на која било возраст. Во природниот циклус на растење на косата, таа расте, се одмора и потоа паѓа пред да…

назад кон преглед

Revalid нов систем против стареење на коса Кремите против стареење на кожа се дел од нашата секојдневна рутина, но што со употреба на производи против стареење на коса? Revalid разви нов систем за коса кој го забавува процесот на стареење на косата и…

назад кон преглед

Збогум за опаѓањето на косата, добредојде за јака и здрава коса. Нова енергија за фоликулите на влакното кај косата кај мажите : здрав скалп и корени се основа за совршено здрава коса. Косата е постојано изложена на надворешни влијанија и внатрешен стрес.…

назад кон преглед