REVALID ПРОИЗВОДИ ЗА КОСА

Дали сакате да и го дадете на вашата коса третманот што го заслужува? Revalid е решението на проблемите што ги имате со косата. Нашиот сеопфатен систем е развиен специјално за да ја направи вашата коса поздрава и поцврста. Создаден од швајцарските експерти за коса. Линијата на производите Revalid третира опаѓање на косата и промовира здрав раст на косата. Линијата се состои од производи за надворешна нега на коса, како и од капсули.

Енергетски шампон за МАЖИ

Anti-Aging ФЛУИД

РЕГЕНЕРАТИВЕН ШАМПОН

ШАМПОН ЗА СТИМУЛИРАЊЕ НА РАСТ

СЕРУМ ЗА РАСТ

РЕГЕНЕРАТИВЕН БАЛСАМ

РЕГЕНЕРАТИВНА МАСКА

ТОНИК ЗА КОСА

ШАМПОН ПРОТИВ ПРВУТ

Anti-Aging ШАМПОН

Triple Active Шампон DS

НЕГА ЗА КОСАТА

Проблеми со косата

Производи за коса

DN-Age™ - ИНОВАЦИЈА ПРОТИВ СТАРЕЕЊЕ И ТЕНКА КОСА