МАГАЗИН

Откријте ги причините и фазите при опаѓање на косата, и дознајте за ефикасните третмани со Revalid. Дознајте повеќе за анагена, катагена и телогена фаза, и истражете ги решенијата како што е Redensyl за повторно згуснување на косата. Совршено за мажи и жени…

назад кон преглед

Истражете ги причините, типовите, вклучително сув и масен првут, и и откријте стратегии за ефикасна превенција со Ревалид шампоните против првут. Научете за важноста од хидрирање, за габата, и нега на скалпот во борбата со првутот за подобрено здравје на…

назад кон преглед

Косата е многу важна за самодовербата, прави да се чувствуваме динамични и млади. А сега, бидејќи имаме решение за тоа, важно е и да го примениме! Мораме да ја подигнеме свеста дека опаѓањето на косата не е судбина од која нема бегање.

Проф. д-р мед. Северин…

назад кон преглед

Матичните клетки во фоликулите се претвораат во нешто прекрасно ипосебно – влакно. Тоа е биолошко чудо што се одвива во текот на целиотживот, одново и одново. Проф. д-р мед. Северин Лохли

назад кон преглед