Anti-Aging ШАМПОН

Revalid Anti-Aging шампон со иновативна активна состојка DN-Age™, екстракт одлистовите на Cassia Alata и екстракт од швајцарски еделвајс. Го заштитува скалпот од предвремено стареење, го забавува процесот на побелување, го зголемува волуменот и дебелината на влакното, јазаштитува бојата на косата.Активните состојки имаат антиоксидативна активност и го заштитуваатскалпот од слободни радикали и надворешни штетни влијанија. Revalid Anti-Aging шампон претставува оптимална подготовка на скалпот за отпочнување на третманот со Revalid Anti-Aging флуидот.Без парабени,сулфати,силикони

 

ОЦЕНЕТЕ ГО ПРОИЗВОДОТ

5(1)

АКТИВНИ СОСТОЈКИ

DN-AGE™

DN-Age™ aктивната стостојка , е екстракт од листовите на растението Cassia alata. DN-Age™ in vitro и in vivo докажано е дека го намалува оксидативниот стрес и воспалението на скалпот и во фоликулите на влакното. Го заштитува скалпот од оштетување на клетките, го забавува процесот на побелување на косата и го прави влакното поцврсто, подебело и појако

ЕКСТРАКТ ОД ЕДЕЛВАЈС ОД ШВАЈЦАРСКИТЕ АЛПИ

Еделвајс (Leontopodium alpinum) е алпска „преживувачка ѕвезда“, која расте на висина од 3000 метри, каде има и високи нивоа на УВ зрачење. Изложеноста на екстремни температури, го прави растението еделвајс, експерт во самозаштита. Еделвајс има силна антиоксидативна моќ како чистач на слободни радикали и изразена заштитувачка моќ врз молекулата на ДНК .

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Нанесете од шампонот на дланка и со вода направете малку пена. Нежно нанесете на влажна коса и нежно масирајте на скалпот. Исплакнете обилно со вода. Постапката повторете ја доколку е потребно. За комплетен третман нанесете и Revalid Anti-Aging флуид

ШТО МИСЛАТ ДРУГИТЕ

Во моментов нема достапни коментари од клиентите.

СТАРЕЕЊЕ И ТЕНКА КОСА

ОПАЃАЊЕ НА КОСАТА

ОПАЃАЊЕ НА КОСАТА ЗА МАЖИ

СУВА И БЕЗЖИВОТНА КОСА

ПРВУТ